FIJAKER ZA DIREKTORA PRODANOVIĆA

Šabačka toplana je raspisala javni poziv za nabavku jednog blindiranog fijakera dvoprega, s mogućnošću adaptacije u četvoropreg. Fijaker mora biti urađen po standardima EU što, između ostalog podrazumeva vaj-faj i klimatizaciju.

Kako Čaršija njuz nezvanično saznaje, ova odluka je usledila nakon što je direktor Aleksandar Prodanović slupao službeni automobil i, srećom, prošao bez ozleda, čime je izbegnut mučan izbor još jednog direktora Toplane. Radi direktorove bezbednosti, ubuduće će koristiti fijaker za službena putovanja u Sremsku Mitrovicu, otuda i potreba adaptacije ovog vozila u četvoropreg.

Dobro obavešteni tvrde da je svojevremena gradnja predizbornog carskog puta Šabac – Sremska Mitrovica bio vizionarski potez Dušana Petrovića koji je još tad video ovog vrsnog menadžera na raznim funkcijama po šabačkim javnim preduzećima.

Kako saznajemo, u šabačkom vodovodu žale što se i oni nisu setili da nabave prigodno vozilo nakon što je Prodanović, dok je bio njihov direktor, takođe slupao službeni auto. Mada, kažu, ne bi mogli da nabave baš fijaker, već samo rikšu.

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.