ŠAPČANKA U LONDONU: MUZIKA SA BALKANA, U RITMU TAM-TAMA

U Londonu se ovog vikenda održava Internacionalna fitnes konvencija na kojoj će  Šabac imati svoju predstavnicu. Sanja Nika Nikšić, fitnes instruktor prezentovaće  Zumbu i Pound.

-Za zumbu je spreman NIKA Balkan mix i radim ga u stilizovanom jeleku, a o reakcijama pričaćemo kada se vratim. Čekam reakcije na Ederlezi i ostale zvuke s Balkana – ponosno je poručila Sanja pred odlazak u London.

Prezenteri na konvenciji dolaze iz 10 zemalja – Angole,  Švedske, Poljske, Japana, Italije, Španije, Velike Britanije…

Srbija će imati još jednog predstavnika – MIlicu Lukić koja će predstaviti step aerobik.

Foto: Sanja Nikšić neiscrpan izvor energije i dobrih vibracija

Na konvenciji u Londonu biće predstavljeni trenutno najpopularniji fitnes programi Piloxing, yoga i yogastretch, comercial step, Dance fitness,Cycling ,Zumba i Pound.

Sanji je pripala čast da održi dva časa i Zumbu i Pound.

Sanja NIKA Nikšić je fitnes instruktor unazad sedam godina, internacionalni prezenter za Zumba i Pound fitnes. Začetnik je Zumba kids programa u Srbiji i kreator najpoznatije Zumba kids grupe NikaZ StarZ , takodje organizovala je prvi Zumba kids master  class u Evropi. Ima dva fitnes studija od kojih je jedan adaptiran samo za decu, dok je drugi za odrasle-Studio NIKA.

Kreator youtube kanala sa 11 miliona pregleda koji sadrži dance fitness koreografije- Zumba. NikaZ StarZ do sada je osvojio stotinu medalja na raznim medjunarodnim dance i fitness takmičenjima.

Zahvaljujući Sanji za sada Šapčanke  jedine u Srbiji imaju privilegiju da vežbaju POUND fitnes( fitnes inspirisan bubnjevima), koji je pravi hit u svetu fitnesa i dolazi iz Los Andjelesa. Kreator je i projekta Fitnes Leto Grada Šapca koje se odrzava u Tvrdjavi Stari Grad, gde tokom leta Šapcani imaju priliku da sa Nikazima vežbaju besplatno.

Foto: Privatna arhiva

Može vam se još svideti More from author

1 Comment

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.