BIĆE ŠLF-a, PROGRAM NAKNADNO

Šabački letnji festival (ŠLF) i ove godine će trajati tri dana – 28-30. jula.

„Prve večeri nastupiće Darko Rundek, a sledećeg dana, 29. Jula – Goblini. Novi organizatori ŠLF-a Mikser Beograd najavili su kompletan program do kraja maja kada će početi i prodaja karata po popularnim cenama“  objavio je na svojoj FB stranici Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca.

Organizator ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala biće i promoter kulturnih letnjih aktivnosti grada Šapca (“Čivijada”, “Šabački letnji festival”, “Šabački plivački maraton”, “Karneval”, i “Ruže Lipolista”, “Bubijada”). Boeogradski „Mikser House“, kao jedini ponuđač, osvojio je  dve javne nabavke vrednosti 8.399.988 dinara (za organizaciju ŠLF 5.999.988 i za promociju letnjih aktivnosti 2.400.000 dinara.

Prošlogodišnji ŠLF trajao je takođe tri dana, koštao manje i imao više od 30 izvođača. Organizator „Mikser House“ još nije objavio koji će sve izvođači zabavljati Šapčne krajem jula.

FOTO: PROMO MIKSER

Može vam se još svideti More from author

6 Comments

 1. Miroslav kaže

  Da li je moguce da neko dobije “posao” i toliki novac a da ne aplicira sa kompletnim i jasnim programom? Pa na osnovu cega se odredjuje kolicina para? Na osnovu prethodnog usmenog burazerskog dogovora? Kako je sve providno i tuzno!

  1. Sava kaže

   Nadam se da ce svi umesani u ovaj dil, biti pohapseni na primopredaji nadaleko cuvenih 10%, od ukupne sume. 🙂

  2. Vladica kaže

   A sto dramis prijatelju? Pa onaj ko ima sapu na kasi ima pravo i mogucnost da iz nje trosi kako hoce. To je sustina svake vlasti u nas, a kome se ne svidja nek se ljuti.

 2. Mina s Baira kaže

  Nekad je SLF trajao dve nedelje, dolazile su mi prijateljice iz drugih gradova pa smo se dobro provodile i kampovale na Savi. Sta je sad ovo, samo trodnevna osrednja poiticka parada. Ako sam dobro izracunala svaki dan kosta oko 18.000 evra! Strasno, pa te letnje tezge dokonih muzicara su skoro za bagatelu. Znam da dosadni Rundek trazi za koncert 3 do 5 hiljada evra. U cile li ce dzepove razlika?

 3. Janko kaže

  Jel moguce da je nejaki Nebojsa od gazda Dula dobio i ulogu izvestaca s pres konferencije? Pa gde je “gradonacelnikov tim” da pripremi celovitiju i jasniju informaciju negoo nejaki Nesa mora da se oglasava preko svog fejsa?

 4. Zuti JOva kaže

  Pa pre neki dan ovaj lik iz Mikser hausa obajvio da su u Beogradu ugasili firmu. Sad mu Sabac dosao kao baj-pas, ili sve ovo ima veze sa drugom Marsenicem koji i ne zivi u Sapcu, ali je samoproglaseni samoupravljac sabackih kulturnih zbivanja. Da m u onaj bradati cika nije dao tako odresene ruke, njemu i njegovim pajtosima iz bgd?!!!!!!!!!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.