BOMBA U AUTOMOBILU RAZNELA MUŠKARCA

Slobodan Trninić (50) iz Prnjavora poginuo je jutros u ekslploziji bombe koja je podmetnuta u njegov automobil. Na samo par stotina metara od kuće, Trninićev automobil je eksplodirao, meštani pričaju da su delovi vozila leteli 40 metara, a da su nesrećnog Trninića teško povređenog i bez odeće pronašli u jarku, iza ćuprije. Slobodan je preminuo na putu za bolnicu.

-Čula sam prvo sirenu i pomislila – neko nekog pretiče, a onda je usledila ekslplozija, pomislila sam da je sudar. Kad sam izašla iz kuće zatekao me je stravičan prizor. Delovi automobila su bili svud po putu, bio je jak dim. Prišla sam zajedno sa komšijama, koji su takođe izleteli iz svojih kuća, i zatekla nesrećnog Bobana u jarku. Nije imao na sebi odeću, samo čarape, sav je bio krvav, malo je pomerio ruku, nije se čuo…, ubrzo je stigla i hitna pomoć – priča Mila Trifunović, meštanka Prnjavora, u blizini čije kuće je eksplodiralo Trninićevo vozilo.

Na putu ka šabačkoj bolnici, na izlasku iz Prnjavora, Slobodan je preminuo u sanitetu. Imao je teške telesne povrede. Kako Šabačkiportal saznaje, teške povrede glave, karlice, obe potkolenice, i najverovatnije unutrašnje krvarenje, bili su fatalni.

Meštani Prnjavora su u šoku, ne mogu da veruju da je slobodan poginuo na takav način. Za svog komšiju kažu da nije bio kriminalac, već žrtva nesrećnih okolnosti.

-Kakav je to kriminalac koji se bavi molerajem? Bio je dobar komšija, tog jutra krenuo je na posao, moler je i od toga je živeo. Jeste imao ranije problema, jer su ga pretukli, pa je on pucao u jednog od njih i zbog toga odležao u zatvoru. Prošle godine je ranjen u noge, a ispalo je da je navodno sam sebe ranio. A sada ovo, razneli ga bombom – kaže Zlatan Krsmanović.

Meštani pričaju i da je nekoliko časova pre strašne ekslplozije, oko četiri ujutro, komšiluk probudio intenzivan lavež pasa. Pretpostavljaju da je u tom trenutku bomba postavljena pod Slobodanov automobil.

Policija traga za izvršiocem.

Put Šabac – Loznica je zbog višečasovnog uviđaja bio obustavljen za saobraćaj, pa su se vozila kretala alternativnim pravcima.

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.