GLASAJMO ZA IRINU I JANU!!!

Irina Brodić i Jana Paunović na Dečjoj evroviziji u Tbilisiju u Gruziji predstavljaće Srbiju pesmom  “Ceo svet je naš”. Takmičenje će biti održano 26. novembra, a onlajn glasanje počinje već danas od 18 časova. 

Svi zainteresovani moći će da glasaju isključivo preko namenske veb-platforme (aplikacije) na zvaničnom sajtu JuniorEurovision.tv.  Nema SMS, glasanje je besplatno sa svih uredjaja, telefona, tableta, laptopa, komjutera – ISKORISTITE IH SVE!!!

https://youtu.be/KPhr1oASNTM

Kako piše na sajtu www.escserbia.com –  glasanje će se odvijati u dve runde.  “Prva runda počinje u petak 24. novembra i trajaće do nedelje 26. novembra do 15.59 h – dakle, do početka festivala. U tom periodu će glasači, pre glasanja, biti u obavezi da odgledaju rekapitulaciju svih pesama, posle čega će im biti ponuđeno da odgledaju jednominutni snimak učesnika s proba.

Druga faza glasanja će biti pokrenuta tokom šoua, nakon što svi predstavnici izvedu svoje pesme i nastupe, i trajaće 15 minuta. Tako prikupljeni glasovi iz obe runde činiće 50% bodova, dok će drugu polovinu dodeliti žiri.

I još nešto – može se glasati za svoju predstavničku pesmu! Dakle, svi mi iz Srbije moći ćemo da glasamo za naše predstavnice Irinu i Janu i numeru Ceo svet je naš!

Međutim, ne može se besomučno i SAMO glasati za svoju pesmu. Svoj glas morate dodeliti najmanje trima pesmama, a najviše pet!

 

 

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.