“NOVI TIM ZA ŠABAC” PREDAO IZBORNU LISTU

Potpisi podrške građana listi “Novi Tim za Šabac” za predstojeće lokalne izbore danas su predati Gradskoj izbornoj komisiji.

“Naši prioriteti su zdrav život u bezbednom gradu, dovoljno posla za sve naše sugrađane, razvoj i podrška selu, ali i kvalitetni sadržaji koji daju pravi smisao životu i Šabac čine mestom privlačnim za život. To znači dobre uslove za decu u vrtićima i školama, vrednovanje rada i znanja i podršku najboljim đacima i studentima. Naš Novi tim čine profesionalci koji su posvećeni svom gradu i zato iskreno verujem u snagu ovog tima”, kaže Jelena Milošević, kandidatkinja za gradonačelnicu.

Jelena Milošević i Nemanja Pajić, koji je i nosilac liste, istakli su da predvode tim profesionalaca posvećenih svom poslu i gradu, sa jasnim i konkretnim programom koji će predstaviti tokom izborne kampanje.

“Zahvalni smo svim građanima koji su svojim potpisom na dostojanstven način dali podršku našem Timu koji donosi novi program za naš grad. Zapadna Srbija po prvi put kandiduje ženu za gradonačelnika i po podršci koju imamo verujemo da će upravo ona biti prva gradonačelnica u istoriji Šapca. Nas ne kandiduju obećanja već jasni rezultati našeg rada”, istakao je Pajić.

Uz Jelenu Milošević i Nemanju Pajića, potpise podrške, na simboličan način predale su članice Novog Tima za Šabac.

 

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.