O RAZREŠENJU POTENCIJALNO OPASNOG VUJKOVIĆA – SUTRA NA SEDNICI

Na 13. Sednici Skupštine grada koja će biti održana u sredu, na dnevnom redu će se, između ostalog, naći i predlog za razrešenje dr Branka Vujkovića, direktora  Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“. U obrazloženju, Komisija za izbor i imenovanja navodi: „Predlaže se Skupštini grada da razreši dosadašnjeg direktora Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“, obzirom da postoji opasnost da se usled nestručnog , nepravilnog i nesavesnog rada direktora prouzrokuje veća šteta ili smetnje u radu ove zdravstvene ustanove“.

Šabački Info Portal prošle nedelje je najavio da će se na predstojećoj sednici Skupštine grada na dnevnom redu naći i razrešenje dr Branka Vujkovića, direktora šabačkog doma zdravlja. Vujković je tada rekao da je povod za njegovu smenu isključivo politički.

„Nisam tražio od zaposlenih u Domu zdravlja da donesu sigurne glasove za Vuka Jeremića na predsedničkim izborima“, rekao je između ostalog dr Vujković.

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, do danas nije odgovorio na pitanje, zbog čega je inicirana smena direktora doma zdravlja.

FOTO: Privatna arhiva

Može vam se još svideti More from author

1 Comment

  1. Miloš kaže

    Smena je inicirana iz istih razloga i iz kojih je postavljen. Što se bavite nebitnim stvarima? Šta razrešen je mesta direktora neki srpski akademik? Prijavite se svi oni koje je ova smena pogodila.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.