PACIJENTKINJA SE OBESILA U KRUGU ŠABAČKE BOLNICE

Pacijentkinja S.V. (40) obesila se u krugu šabačke Opšte bolnice u noći 22. / 23. oktobar.  Kako saznaje Šabačkiportal, još nije poznato zbog čega je ova mlada žena te noći izašla sa internog odeljenja  i izvršila samoubistvo kod tehničke službe bolnice.

Kako su naveli u šabačkoj bolnici – S.V. je hospitalizovana 18 . oktobra zbog tegoba izazvanih alergijskim reakcijama  i nakon ispitivanja i lečenja, planiran je njen otpust za ponedeljak, 23. oktobra.

“Usled, za sada neutvrđenih razloga, 22. oktobra oko 21 sat, pacijentkinja je samoinicijativno, bez znanja osoblja prekinula bolnički tretman i boravak u Službi za internu medicinu.  Po njenom napuštanju ustanove i uočavanjem problema -odmah se ragovalo i obavešten je MUP. Nažalost, tokom noći pacijentinja je izvršila samoubistvo vešanjem kod jedne od zgrada u krugu Opšte bolnice Šabac”, navodi se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

O svemu ovome obavešten je zdravstveni inspektor Ministarstva zdravlja za Mačvanski okrug.

“Menadžment Opšte bolnice Šabac nastavlja da preduzima sve potrebne mere i radnje, uključujuči  komisijski rad za proveru svih okolnosti pod kojima se odigrao ovaj događaj u kojem je prekinut jedan mlad život”, navode u bolnici i dodaju da je “zaključeno da su preduzete sve potrebne mere i postupci u stručnom i proceduralnom delu, od momenta prijema pacijentkinje pa sve do konbnog momenta suicida”.

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.