BESPLATNA SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU

Na devet lokacija u gradu postavljeni su kanisteri sa sredstvom za dezinfekciju (natrijum hipohlorit) koje građani mogu sipati u flaše i poneti kući za dezinfekciju površina koje su izložene dodiru ruku. Kanisteri će biti punjeni po potrebi, a ukoliko građani primete da su prazni mogu obavestiti komunalnu policiju o tome na broj telefona 345-700 kako bi kanisteri bili dopunjeni.
Lokacije su sledeće: Ulica Mačvanska kod autobuske stanice, na Čaviću ispred Doma kulture, ispred zgrade Mesne zajednice „Žika Popović“ kao i ispred zgrade Mesne zajednice „Šipurske livade i Kasarske livade. Kanisteri se nalaze i ispred igraonice Kiko na Letnjikovcu, na Triangli kod arteškog bunara, ispred Zorkinog solitera i kod parka u Masarikovoj ulici.
-Grad Šabac ima jasan plan kako treba izvršiti dezinfekciju svih ulica, svih zgrada, stambenih naselja…Završili smo prvi krug dezinfekcije ulica, trgova, trotoara, ulaza u stambene zgrade. Zahvaljujem se i svim upravnicima zgrada koji su se pridružili, preuzeli sredstva za dezinfekciju i oni će to raditi na dnevnom nivou. Pozivam sugrađane da preuzmu sredstva za dezinfekciju koje smo postavili na devet lokacija u gradu i održavaju svoja domaćinstva kako bismo što više smanjili rizik od širenja zaraze korona virusom, rekao je načelnik Gradske uprave Milan Vasić.

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.