DRAGAN NIKOLIĆ NAPUSTIO POKRET ZAPADNA SRBIJA

„Kao jedan od osnivača Pokreta “Zapadna Srbija” i neko ko je uvek davao pun doprinos realizaciji ideja i načela ove organizacije, i sa vidnim rezultatima u svom radu, obaveštavam javnost da od danas 15.09.2020. godine prestaje moje članstvo u ovom pokretu“, saopštio je Dragan Nikolić, član Gradskog veća Grada Šapca.

On u saopštenju za javnost navodi i da je povod za ovaj čin poznat i jasan svim građanima, a to su razgovori i dogovori Pokreta Zapadna Srbija sa Srpskom naprednom strankom.

„Posle godina borbe za demokratiju, slobodu, uvođenje sistema u rad lokalne samouprave, poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana u svim oblastima apsurdno je da Pokret “Zapadna Srbija” pravi dogovore i koaliciju sa onima koji zastupaju politiku potpuno suprotnu ovoj. Osnovni motiv za donošenje ovakve odluke je jasno izražena volja birača koji su podržali Pokret “Zapadna Srbija” na izborima i čija želja izražena kroz podršku našoj listi sigurno nije bila ovakva postizborna koalicija“, napominje Nikolić.

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.