ŠAPČANIN ODUŠEVIO GLEDAOCE “SLAGALICE”

Dragan Isailović iz Šapca se plasirao u polufinale 99. ciklusa “Slagalice”, međutim, njegov trijumf će ostati u senci govora kojim je na kraju emisije dirnuo ne samo gledaoce, već i zamalo rasplakao voditeljku Kristinu Radenković, piše Noizz.rs.

Posle poraza u prvom susretu, Dragan Isailović je slabije startovao i u drugoj emisiji, ali je onda u Asocijacijama uspeo da se približi protivnici i potpuno preokrene tok kviza u svoju korist.

Diplomirani inženjer tehnologije koji radi u šabačkom vodovodu bio je istovremeno zadovoljan, ali i tužan što je izbacio perspektivnu Emu Zoronjić. Studentkinja arhitekture iz Beograda je bila težak protivnik, a Dragan je imao samo reči hvale za nju.

– Ema je izuzetan takmičar, budućnost je pred njom. Poslednja dva ili tri ciklusa ovde se pojavilo jako puno izuzetno kvalitetnih takmičara. Meni kao nekom ko polako odlazi je jako drago što se to dešava. Definitivno dolazi do smene generacija. Strašno mi je drago zbog ovih mladih pametnih ljudi koji se ovde pojavljuju. Oni treba da budu uzor ovoj deci koja dolaze, a ne zvezde rijaliti šoua – bile su Draganove reči kojima je sve oduševio.

Zahvalila mu se i voditeljka Kristina Radenković, ističući da ju je zamalo rasplakao svojim govorom, piše Noizz.rs.

FOTO: Youtube/RTS

Može vam se još svideti More from author

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.